Själavandring


Så - en välförtjänt semestervecka förde mig och min käresta till Sälen för några dagars vandring i sagolikt vacker natur. Inte utan att man blir förundrad av att det är nästan folktomt, och bara om någon månad kommer trängseln att vara påtaglig; skoteråkare, långskidåkare och utförsåkare från stora delar av södra Sverige ska hit och vältra sig i snö. 



Fjällvärden är otroligt vacker om hösten. Vackra färger förstås, men även fantastiskt ljus på grund av låga moln och dimma.



Som fotograf är det lätt att fängslas av det ständigt skiftande ljuset, vilket hela tiden lyfter fram nya detaljer i landskapet. På ett sätt så är det som att naturen spelar upp en film, och att man bara kan luta sig tillbaka och njuta av föreställningen. Meeen man måste ju ta bilder 🙂



Skönheten i området är högst påtaglig; bergen och dalarna, ljusets skiftningar, höstfärgerna och dimman. Allt samspelar för att ge en fantastisk naturupplevelse och goda möjligheter till bildskapande.



Och efter en lång dags fotograferande är det ju inte fel att runda av med bastu och en god middag tillsammans med hustrun. Imorgon blir det nya äventyr!



 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Nya vinklar

Långsynt..